Verwijder je account.
Je kunt je SMOVECITY-account — en alles wat erin zit — op elk moment zelf permanent verwijderen, in minder dan een minuut. Je hoeft ons niet te mailen en niet op goedkeuring te wachten.
Optie 1 — verwijderen in de app (aanbevolen)
De snelste manier. De verwijdering is onmiddellijk en wist alles wat hieronder staat.
- Open de SMOVECITY-app en zorg dat je bent ingelogd.
- Tik op je Profiel (rechtsonder) en open daarna Instellingen (het tandwielpictogram).
- Scrol naar beneden en tik op Account verwijderen.
- Lees de bevestiging, typ het woord ter bevestiging en tik op Voorgoed verwijderen.
Je account en alle bijbehorende gegevens worden meteen verwijderd en je wordt uitgelogd. Deze handeling kan niet ongedaan worden gemaakt.
Optie 2 — vraag het ons per e-mail
Kun je niet meer inloggen, mail dan dataprivacy@smove.city vanaf het e-mailadres van je account en vraag ons het te verwijderen. Ter bescherming van jou handelen wij alleen verzoeken af die van het eigen e-mailadres van het account komen. Geverifieerde verzoeken ronden wij binnen 30 dagen af, en meestal veel sneller.
Wat er wordt verwijderd
Het verwijderen van je account wist permanent:
- Je profiel — naam, e-mailadres, wachtwoord en profielfoto
- Je opgeslagen plekken (thuis, werk, hobby en alle andere)
- Je privéberichten, groepschatberichten en alle foto’s die je deelde
- Je vrienden en vriendschapsverzoeken
- Je geplande reizen, routines en reisschema’s
- Je boekingsgeschiedenis en WK-voorspellingen
- Je posts, reacties, opgeslagen items, meldingen en beloningen/reeksen
- Alle gedeelde live locaties en de bestanden die je uploadde
Wat wij bewaren, en hoe lang
Je gegevens worden onmiddellijk uit onze live database verwijderd. Versleutelde back-ups die nog een kopie kunnen bevatten, worden binnen 30 dagen doorgerouleerd, waarna er geen kopie meer overblijft. Wij bewaren alleen de minimale gegevens die de wet van ons vereist (bijvoorbeeld basisgegevens over transacties waar de belastingwetgeving dat voorschrijft), met alle overige persoonlijke identificatoren verwijderd. Serververzoeklogs, die niet aan je account gekoppeld zijn, worden maximaal 30 dagen bewaard zoals beschreven in ons Privacybeleid.
Vragen over verwijderen of over je gegevens? Lees het Privacybeleid of schrijf naar dataprivacy@smove.city.